fbpx
puh. 040 734 8445

Blogi (kokemukset)

01/2023
Pyydämme ystävällisesti antamaan palauteetta:

StadinPlastiikkakirurgia (Medimatkat OÜ) toimiston työstä? –nopeaa ja avuliasta, sain helposti ja nopeasti ajan klinikalle ja apua muissakin asioissa
leikkaavasta lääkäristä (tri Heikki Penttilä)?-asiallinen ja asiantunteva
kliniikkasta (Kotkan yksityissairaala)? –hyvää palvelua, hyvät ruoat

E.V, Rintojen Suurennus Implanteilla (01/2023)
02/2023

Palaute 12 kk BiB-pallosta

Kävin vuosi sitten asennuttamassa itselleni 12 kk BiB-pallon Tallinnassa Stadin plastiikkakirurgian kautta.
Kaikki järjestyi nopeasti ja vaivattomasti. Klinikalta oltiin yhteydessä Suomeksi, joten siinä pystyi vielä kysymään mieltä askarruttavia asioita.

Kun leikkauspäivä oli sovittu, minulle lähetettiin laivaliput, jotka kuuluivat leikkauksen hintaan. Myös taksi paikan päälle klinikalle olisi kuulunut samaan hintaan, mutta päätin ottaa oman kuskin mukaan. Kuski saikin tehtyä kivasti ostoksia Tallinnassa leikkaukseni ajan.

Klinikka oli upea. Niin viimeisen päälle kaikki uutta ja hienoa. Enpä ole tainnut Suomessa ihan vastaavia klinikoita nähnyt. Palvelu oli myös kaikin puolin loistavaa. Anestesialääkäri ja ainakin yksi hoitajista puhuivat Suomea, joten tuli kotoinen olo 🙂 Kirurgina toimi Dr. Rein Adamson. Viimeisen päälle ystävällinen ja kertoi, miten leikkaus etenee. Samalla sain myös lääkkeet pahoinvointiin ym. Lääkäri kävi vielä katsomassa ennen kotiinpääsyä, että kaikki on hyvin. Itse leikkaukseen meni aikaa noin tunti, ja pääsin samana päivänä kotiin iltalaivalla. Leikkauksen jälkeen oli pientä pahoinvointia.

Pahoinvointia kesti neljä päivää. Myös vatsakramppeja oli, mutta lääkkeet auttoivat hyvin. Kaikki lääkkeet sai myös klinikalta mukaan! En ole kovin isokokoinen, mutta silti ylipainoinen, ja sain tiputettua 10 kg. Olen erittäin tyytyväinen ja onnekas, kun lähdin tähän mukaan. Muuten en olisi saanut painoani tippumaan, joten tämä oli hyvä ratkaisu.

Suuret kiitokset vielä klinikalle! Olitte ihania ja ystävällisiä! <3 Suosittelen!

M.M, 12 kuukauden mahalaukun pallo (03/2022)
01/2022
Ja kiitos vielä kun olette näin rehellisiä ja haluatte oikeasti asiakkaillenme parasta! Sen kyllä huomaa❤️
T.D, 8 alueen rasvaimu (01/2022)
12/2021
Hyvib olet toipunut kipuja ei juurikaan ole ollut eikä mitään muutakaan ongelmaa.
Henkilökunta ja kirurgi oli mahtavaa porukkaa.
Kaikin puolin hyvä kokemus.
A.R, Mini-abdominoplastia (12/2021)
12/2021

Hei,

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen.
Tällä hetkellä hieman tummia kohtia vielä, mutta käyn jo urheilemassa.
En voi uskoa todeksi, että voin käyttää hameita ja saappaita.
Olen todella onnellinen.
Vaatteeni on mennyt uusiksi ja olen laihtunut leikkauksen jälkeen lisää.
Iso Kiitos kirurgille♥️
Hyvää Joulua🤗
Tuija H, 10 alueen rasvaimu (09/2021)

08/2021
Hei,

Minulle tehtiin rintojen pienennys ja kohotus sekä 8 alueen rasvaimu. Rasvaimu tehtiin lantion sivuille, sisäreisille, alavatsalle sekä kyljille.

Kiitos vielä! Olen tyytyväinen lopputulokseen.
Toipuminen meni hyvin eikä komplikaatioita ollut. Arvet ovat parantuneet hyvin. Ensimmäiset kaksi viikkoa olin kivulias, mutta pärjäsin perus särkylääkkeillä enkä tarvinnut klinikalta mukaan saatuja vahvempia kipulääkkeitä. Noudatin tunnollisesti ohjeita, jotka klinikalta sain. Rintojen kohotus- ja pienennysleikkaus sekä kahdeksan alueen rasvaimu onnistuivat hyvin ja kaikki hoitui hienosti klinikan kanssa. Henkilökunta ja etenkin leikkaava lääkäri oli asiantunteva ja osaava. Sairaalan puitteet olivat hotellin tasoa ja jäi hyvä kokemus kaiken kaikkiaan operaatiosta. Koen, että toiveitani kuunneltiin. Hinta laatusuhde on todellakin kohdillaan! Jos vielä operoisin kehoani niin ehdottomasti tulisin uudelleen klinikallenne sen tekemään. Elämänlaatuni on kohentunut leikkauksen myötä. Kiitos vielä koko henkilökunnalle, joka hoiti työnsä hyvin!

Ystävällisin terveisin S.U., Rintojen pienennys ja kohotusleikkaus ja 8 alueen rasvaimu (05/2021)


06/2021

Kokemuksia lukeneena niin moni huomioinut että kaikki tapahtuu jotenkin oudon nopeasti…sanoisin että myös tämä ominaisuus vain loistava
Itselle tehtiin tänään 1.6.2021 gynekomastian poisto/leikkaus minkä olin varannut noin kk aikaisemmin….aamulla paikalle ja iltapäivällä jo pois
Koko toiminta ERITTÄIN loistava ihan alusta loppuun.
Todella mukava henkilökunta ja oikeasti fiksun oloinen lääkäri joka suoritti leikkauksen Tri Pille Kirjanen 🙏🏾
Leikkauksesta kylläkin vasta joitain tunteja mutta se miten kohteet näyttä jo nyt on kyllä  USKOMATON
Olen 100% varmaa et lopputulos on pelkkä POSITIIVINEN
SUOSITTELEN EHDOTOMASTI!!!

Yt. R., Gynekomastia leikkaus (06/2021)

05/2021

Hei

Kävin rasvaimutoimenpiteessä 27.4.2021. Toimenpiteen teki tri P.Kirjanen

Koko etukäteis valmistelu Medimatkojen puolelta oli erinomaista.

Samoin Kotkan yksityissairaalan toiminta, aivan loistavaa. Pille aivan loistavan taitava lääkäri samoin minua hoiti sairaanhoitaja Kirsti, sukunimeä en muista. Loistava ihminen, Kirstille kovasti terveisiä. Aivan ihana ihminen. En voi kuin suositella Kotkan sairaalaa sekä Medimatkoja ammattitaitoisesta toiminnasta sekä asiakkaan auttamisesta. Liitteenä olevat kuvat ovat tasan kaksi viikkoa toimenpiteestä. Korsettituki otettu pois kuvauksen ajaksi ja siitä johtuen iho näyttää ryppyiselle. Nyt olen käynyt kaksi kertaa LPG hoidossa ohjeen mukaan. Huomenna on tasan 4 viikkoa toimenpiteestä ja olen pitänyt korsettia 24/7. Suihkun jälkeen olen antanut olla hetken vansanalueen auki, mutta olen tuolloin ollut sängyssä selälläni, en liikkunut. Iho on saanut ilmakylpyä näin.

Yt. J., Rasvaimu (04/2021)


03/2021
Leikkaus ja toipuminen on sujunut todella hyvin. Leikkaava lääkäri tri P. Kirjanen oli todella hyvä ja olen hyvin tyytyväinen tähän asti tulokseen. Toki kestää vielä, että näkee lopulliset tulokset. Kotkan sairaala oli myös todella hyvä, kuin hotelli. Henkiläkunta oli todella mukavaa!
Yt. T.G., Gynekomastia leikkaus  (01/2021)

02/2021

Hei!

Kävin 26.02 reiden rasvaimussa.
Suunitelu alkoi jo syksyllä. Ensimäinen konsultaatio oli helsinki pistessa. Oli helppo mennä ja tarvittava tieto sain vastaanottajalta hoitajalta. Medmatkojen yhteyshenkilö kanssa viestittely suju hyvin .
Leikauspäivällä leikkauksen otottus kyllä kesti vaikka sairaalassa piti olla jo aamulla. Mutta henkilökunta oli ystävällinen ja huone avara ja siisti.
Lääkäri näin vasta sairaalassa . Ei mitä valittamista vaikka näin pikasesti . Oli asjalinen ja mukava.
Leikkauksen jälkeen kävi myös ja kertoi mitä tehti.
Tulokset on kyllä huomattava positiivisesti vaikka on vaan kuukausi mennyt ja ensi kuussa jälkitarkastus . Ja parantuminen jatkuu.
Oon kyllä tyytyväinen . Hinta ja laatu hyvä 😊
Kiitos kyllä suositellen!
Yt. A.N.P., Rasvaimu (01/2021)

12/2020

Hei,

Olen toipunut tosi hyvin. Leikkaus kokonaisuudessaan meni tosi hyvin. Pientä parannettavaa myös olisi.
Etäkonsultaatio oli minulle tosi hyvä juttu, koska elän pohjoisessa. Asiointi onnistui hyvin suomeksi.
Informaatio lipuista, leikkauksesta ja vaadittavista asiapapereista oli hyvää.
Perillä Tallinnassa siirtymiseen satamasta Kotkan tervisemajaan oli varattu vain puoli tuntia ja se osoittautui melko lyhyeksi ajaksi. Lisäksi minulla oli vaikeuksia löytää B-ovea. Vaikka info-taulu opasti hyvin B-ovelle, ei ovelta löytynyt isoa B-kirjainta, kuten A- ja C-ovilta löytyi. B-ovi oli myös lukossa, joten kiertelin rakennusta ympäri hetken, ennen kuin hokasasin, että kyseinen ovi todella on B-ovi.
Palvelu sairaalassa oli tosi ystävällistä ja sitä sai lähestulkoon kokonaan suomeksi. Ruoka oli todella maukasta. Leikkaus onnistui hyvin ja kivunlievitys oli sopivaa.
Ohjeet kotiin olivat selkeät ja kipulääkitys kotonakin on ollut sopivaa ja riittävää.
P-S.K., Vatsan muotoilu (12/2020)

12/2020
Hei,

toipuminen on edennyt tosi hyvin ja olen jaksanut jonkin verran olla liikkeellä. Yöt ovat vaikeita nukkua selällään (6. päivä post op) ja kyljellään tuntuu kiristystä, niin sekään ei tunnu hyvältä, joten uni on katkonaista. Kipulääkkeet jätin kolmantena leikkauksen jälkeisenä päivänä, mutta yöksi olen nyt parina yönä ottanut Panacodin ja puolikkaan Imovanen (2,5 mg).

Toimenpidepäivänä odotus oli pitkä ja olisin toivonut aiemmin tietoa, että leikataan vasta illalla, niin olisin säästynyt yhdeltä hotelliyöltä Helsingissä. Lisäksi jännitti kirurgin jaksaminen. Klinikalla hoitajat olivat tosi ystävällisiä ja auttavaisia ja puhuivat hyvin suomea. Leikkaavan lääkärin konsultaatio oli nopea, mutta tehokas ja antoi lisävarmuutta, vaikka olin toki perehtynyt, että kyseessä on kokenut kirurgi (tri P. Kirjanen). Päivä oli tosiaan ollut pitkä, mutta lääkäri ei vaikuttanut yhtään väsyneeltä. Oli mukavaa, että anestesiologi tuli tekemään riskiarvion huoneeseen.

Toimenpiteeseen mennessä tuntui inhottavalta riisuutua alasti ennen leikkauspöydälle pääsyä ja nukutusaine aiheutti järkyttävän polttavan kivun käteen.

Leikkauksen jälkeen olisin toivonut yöksi tehokkaampaa kivunlievitystä. En ehkä tokkurassa älynnyt kysyä. Nukuin vain pari tuntia. Seuraavana päivänä onneksi sain riittävästi kipulääkettä ja olo alkoi tuntua siedettävältä. Nukahtamislääkkeellä nukuinkin hyvin ja sain voimia pitkään kotimatkaan.

Leikkauspäivän jälkeisenä päivänä ja sitä seuraavana aamuna kasvoja vielä kohenneltiin täyteaineella, joiden sijoitteluun ja tulokseen olen todella tyytyväinen. Turvotusta on vielä paljon, mutta leikkaushaava näyttää siistiltä ja rasvaimulla tehdyt muutokset näyttävät todella hyvältä sekä vartalolla että leuassa. Poskissa näkyy vielä hamsterinpussit, mutta oletan, että turvotuksen myötä laskevat.

Tri Kirjanen kertoi, että korjasi leikkauksessa napatyrän, mutta siitä ei mielestäni ollut mainintaa leikkauskertomuksessa. Toivoisin saavani leikkauskertomuksen, jossa olisi tästä maininta.

Olen tyytyväinen siihen, että Medimatkoilta sai nopean vastauksen kysymyksiin ja asioiden järjestely sujui joustavasti ja rivakasti. Voin suositella Medimatkoja ja Kotkan yksityissairaalaa taitavasta kirurgiasta (tri Kirjanen) ja huolehtivaisesta, avuliaasta hoitohenkilökunnasta. Ruoka sairaalassa oli maittavaa. Pienenä miinuksena hoitoaineen puuttuminen suihkusta. Huoneet olivat mukavat ja lämpimät.

Lähetän kuvat parin viikon kuluttua. Kasvokuvissa erityisesti leuan seudulla näkyy todella merkittävä muutos jo nyt.

Ystävällisin terveisin

H.V., Vatsan muotoilu + rasvaimu

11/2020

Hei!
Olen toipunut oikein hyvin, se hieman mietityttää jääkö minulle tommoinen pömppö häpykumpuun. Toimenpide meni oikein hyvin. Muuten olen tyytyväinen palveluun, mutta siitä voisi ainakin vinkata, että LPG-hoidot ovat hyväksi rasvaimun jälkeen! Itse satuin vaan sattuman kautta tästä hoidosta kuulemaan ja olisin ollut hyvin kiitollinen siitä etukäteen, jotta siihenkin osaa varautua ja näin ollen saa parhaimman mahdollisen lopputuloksen. Toinen on myös se, että ennen leikkausta sähköposteihin vastattiin todella nopeasti, mutta kun leikkaus oli jo tehty, niin vastaaminen kesti ja kesti. Maksaminen sujui vaivattomasti paikan päällä, siitä iso plussa!
Valitettavasti en halua, että ennen tai jälkeen kuviani näytetään markkinointiin, sillä tatuointini näkyvät niissä, joten en pysty olemaan anonyymi.
Ystävällisin terveisin,
S. Vatsan ja selän rasvaimu

10/2020

Useat raskaudet sekä sektio olivat iän mukana rasittaneet kroppaani ja päätin lopulta tehdä asialle jotain runsaan liikunnan ja pääosin terveellisen ruokavalion lisäksi. Leikkauksesta nyt hieman yli kuukausi ja koin, että olen valmis ynnäämään kokemuksiani.

Minulle tehtiin siis vatsanmuotoiluleikkaus ja rasvaimu vatsan lisäksi kylkiin sekä leuan alle sekä lisäksi korjattiin erkauma.

– stadinplastiikkakirurgia (Medimatkat OY) toimiston työstä?

Toimiston työ oli aktiivista ja nopeaa. Viesteihin vastattiin nopeasti ja soittoaika kirurgillekin järjestyi nopeasti, kun minulla oli tarkentavia lisäkysymyksiä. Korona tietysti sotki suunnitelmat mutta uusikin aika saatiin sovittua sitten.

– leikkaavasta lääkäristä (tri P. Kirjanen)?

Todella rautainen ammattilainen. tuli olo, että olen luottavissa käsissä. Pille kävi katsomassa ja piirtämässä merkkaukset ennen leikkausta ja kävi katsomassa kaksi kertaa leikkauksen jälkeen. Uskon, että hänellä oli pitkiä päiviä ja paljon töitä mutta hän malttoi istua sängyn vierellä ja käydä tarkkaan läpi kotiuttamisohjeet. Hän oli empaattinen ja suomen kielensä oli todella hyvä.

– kliniikkasta (Kotkan yksityissairaala)?

Erittäin siisti ja rauhallinen. Hoitohenkilö oli todella empaattista ja ystävällistä. Myös huumorintajuista! Minut yllätti, että suomen kielen osaaminen oli henkilökunnalla niin vahvaa, vaikka englantikin olisi minulle käynyt hyvin. Leikkaussalissakin koko henkilökunta oli minun kohdallani myös ainoastaan naisia, mikä oli minusta hieno asia. Anestesialääkärikin esitteli itsensä salissa suomen kielellä. Sairaalassa oli tilavat huoneet ja hiljaista.

Leikkauspäivänä saavuin aamupäivällä klinikalla ja kirjauduin sisään. Minut johdatettiin huoneeseeni, jossa vaihdoin sairaalassa käytettävät vaatteet päälleni. Sitten odoteltiin tarkempaa leikkausaikataulua. Leikkauspäivänä ei saanut syödä eikä juoda mitään ja minun kohdallani leikkaus oli vasta iltapäivästä. Jännitys piti kuitenkin nälän poissa, eikä ihmeekseni tullut mitään heikotuksia tai päänsärkyjä. Leikkaussaliin kävelin itse, kiipesin leikkauspöydälle ja sitten minut nukutettiin. Siinä vaiheessa pelotti kyllä mutta kaikki tapahtui nopeasti.

Tuntui että heräsin ihan samantien vaikka tietysti siinä vaiheessa oli jo ilta. Herätessä ei ollut kipuja ollenkaan. Oli melkein epätietoinen olo, että onkohan minua leikattu ollenkaan.

Herääminen oli myös vaikeaa, nukahtelin koko ajan uudestaan ja olin tokkurainen, vielä seuraavana päivänäkin. Olo oli kuitenkin aluksi hyvä.

Vielä leikkauspäivänä kuitenkin avustettuna sain käveltyä itse vessaan pissalle ja seuraavana päivänä pääsin suihkuun.

Aluksi liikkuminen, edes vähäinen asennonvaihto oli vaikeaa mutta kipulääkettä sain lisää pyydettäessä. Toisena yönä minulla oli kova päänsärky ja hoitajat heti tarkastivat verenpaineen yms. Pahoinvointia oli myös jonkin verran mutta sain siihenkin pahoinvoinninestolääkettä useamman kerran.

Jos jotain muuttaisin, niin ruokahalu oli kateissa leikkauksen jälkeen, jolloin olisi kaivannut ehkä vain vähän jotain helppoa syötävää. Ehkä smoothietä tai jotain keittoa. Nyt ei uponnut oikein mikään sinänsä herkullisista tarjolla olevista ruuista. Lisäksi hälytysnappi oli takanani niin, etten siihen yltänyt enkä pystynyt leikkauksen jälkeen kääntymään tai nousemaan ilman apuja. Sänkyni käännettiinkin sitten seinää vasten, että sen jälkeen ylsin nappiinkin.

Matkat sujuivat hyvin. Olen tosi iloinen, että minulla oli saattaja mukana. Paluumatka olisi ollut hankala. Kävelin niin hitaasti ja saattaja auttoi taksiin ja ylös sekä hytissä makaamaan ja ylös.

Olin aiemmin kokenut sektion, josta toivuin todella nopeasti. Kovat kivut yllättivät nyt. Ensimmäiset 2 viikkoa olivat todella kamalat. Kipulääkkeitä meni paljon ja pystyin nukkumaan vain yhdessä ainoassa asennossa. Tukiliivit tekivät kipeää ja olin isoilla mustelmilla. Liikerajoitteita oli todella paljon mutta tsemppasin ajattelemalla, miten etuoikeutettu olen, kun tällaiseen minulla oli mahdollisuus satsata ja että lopputulos tulee parantamaan elämänlaatuani huomattavasti.

Kipulääkkeet sain jätettyä vasta 3 viikon kuluttua leikkauksesta. Loput tikit kävin poistattamassa terveydenhoitajalla. Palasin töihin kahden viikon kuluttua ja vaikka työni rauhallista onkin, oli se ehkä sittenkin vielä liian varhaista, sillä pieni takapakki tuli siinä. Oikealta puolelta vatsa turposi ja siihen tuli serooma. Kävin lääkärillä ja he ultrasivat sen mutta sanoivat, että veri on siellä niin hyytynyttä, ettei sitä tällä hetkellä voi punkteerata pois. Kuulemma seurataan tilannetta ja toivotaan, että se imeytyy itsekseen pois.

Sain Stadin Plastiikkakirurgilta myös ohjeita sähköpostitse ja onnistui myös tarkastus missä myöhemmin katsottiin tilanteen kulkua. Serooma on jo hieman pienentynyt ja uskon lopunkin katoavan ajan mittaan. Tukiliivejä pidän vähän kauemmin siis vielä ja mahdollisimman kireällä.

Tällä hetkellä vatsanalue on vielä vähän arka ja turvonnut mutta tulos on jo nyt ihan mieletön. Ero on ihan valtava! Housut tippuvat jalasta tukiliivinkin kanssa ja sain kaivaa takaisin päälle kaikki M-kokoiset vaatteeni ja kaikki sellaiset paidat, joissa paidan mallin leikkaus loppuu vyötärölle.

Vatsa on solakka ja yllätyksekseni rintani näyttävät myös paljon isommilta nyt vaikka niille ei tehty mitään, kun vatsa on pienentynyt niin paljon.

Fysioterapeutilla kävin vielä nyt ja sain ensimmäisen kuukauden treeniohjelman, kun herätellään vatsalihakset takaisin käyttöön.

Olen todella onnellinen ja iloinen, että menin korjaamaan nämä asiat. Erkaumankorjaus vaikuttaa ihan valtavasti harrastamiini lajeihin eikä selkä enää kipeydy samalla tavalla, kun löytyy tukea selälle vatsan puolelta. Ja nyt voin laittaa päälle ihan mitä haluan, minun ei tarvitse miettiä mitä mun tulee peittää. Enää ei mitään. Suosittelen kyllä kaikille asian kanssa painiville lämpimästi! Satsaus omaan itseesi, joka tekee ihmeitä.”

Kiitos vielä kaikesta. Laitan vielä kuvia sitten kun olen kokonaan parantunut.

Mukavaa syksyn jatkoa!

Ystävällisin terveisin,

H. Vatsan muotoilu + rasvaimu


09/2020

Heippa.
Joo olin leikkauksessa 3.9.2020
Kaikki meni todella hyvin, olen toipunut hyvin leikkauksesta.
Ainut oli semmosta, että itselle on tehty 4 sektiota, kun pääsee leikkauksesta niin, ois mehukeittoja, jugurttia, mehuu ja ruuaksi ois sosetta tai keittoja. Aina mahaleikkauksen jälkeen ois hyvä syödä sosetta, keittöja. Oli kauhee nälkä ku pääsen leikkauksesta, sain todella raskasta ruokaa, meinasin oksentaa sen ulos.  Kyllä mun mieltä sairaalasta pitäis  saada iltapalaa 20.00 aikaa. Leikkaus meni todella hyvin, hoitajat todella mukavia,ystävällisiä.
Pille oli todella mukava, kuunteli, kertoi  lielipiteensä hyvin, teki leikkauksen todella hyvin, olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen.
E., Vatsan muotoilu ja rasvaimu

09/2020

Hei,
Toipuminen on sujunut mainiosti, voin hyvin eikä ole ollut varsinaisesti kipuja. Lähetän mielelläni kuvia kun olen paraantunut, pientä turvotusta vielä on.
Olen todella tyytyväinen leikkaustulokseen ja koko palveluun mitä sain.
Kliniikka oli  upea ja henkilökunta aivan ihana ja avulias.
Kirurgilta sain kaiken tarvitsemani tiedon, kävimme ennen operaatiota kaiken läpi ja jälkeenpäin sain hyvää tieto mitenkä kaikki oli sujunut ja mitenkä pitää toimia kotona.
Käytän mielelläni palveluitanne uudelleen jos harkitsen uutta toimenpidettä.
Ystävällisin terveisin,
I., Vatsan muotoiluleikkaus ja rasvaimu

08/2020

Mielestäni toimenpide meni erinomaisesti. Klinikalla oli aivan ihana ja ystävällinen henkilökunta. Tri P. Kirjanen oli ammattimaisen oloinen, ystävällinen, ja plussaa siitä, että puhui erittäin hyvin suomea. Ainoa mitä mielestäni olisi voinut tehdä toisin/paremmin, oli tosi lyhyt tapaaminen ennen leikkausta Kirjasen kanssa. Mutta ymmärrän myös, että asiat on kuitenkin selvitetty jo aiemmin ja oli monta muutakin potilasta odottamassa. Toisaalta sain myös vastaukset mietityttäneisiin kysymyksiin, joten ei tapaamisessa ollut mitään valittamistakaan! Haluaisin siis välittää lämpimät kiitokseni niin Stadinplastiikkakirurgian toimiston työntekijöille, leikkaavalle lääkärille kuin klinikan muulle henkilökunnalle. Vielä plussaa oikein maistuvista ruuista klinikalla, vaikka ne nyt toki toissijainen seikka itse leikkauksen lomassa.

K. Rintojen kohotus


06/2020

Hei!
Toipuminen menee ihan hyvin. Ei ole juurikaan kipuja, mutta turvotusta ja vaikeutta oikaista itseä pystyasentoon on.
Mielestäni leikkaukseen liittyvät järjestelyt medimatkoilla menivät sujuvasti. Leikkausaikana klinikalla sain hyvää hoitoa. Tri Pille Kirjanen oli mukava ja asiantunteva, mutta leikkauspäivänä varsin kiireinen, joten konsultaatio oli hyvin lyhyt. Tuli kuitenkin vaikutelma, että lopputulos on hyvä (vielähän sitä ei täysin näe, mutta luulisin näin).
Klinikka oli viihtyisä ja hoitajat hyviä. Sain oman huoneen, mikä oli mukavaa levon kannalta.
Leikkauksen jälkeen, paluumatkalla ja pari päivää kotona olin hyvin pahoinvointinen, mutta se on nyt helpottanut. Johtui kai vahvoista lääkkeistä eikä pahoinvointilääkitys auttanut.
L., Vatsan muotoilu

06/2020

Heijps!

Olen kaikin puolin tyytyväinen saamaani palveluun, niin sinuun Kristi kuten kaikkiin Kotkan yksityissairaalan henkilökuntaan. Vastaanotto oli lämmin ja huolehtivainen, minulla oli koko ajan hyvin turvallinen olo.

Paraneminen eteni tosi hyvin viime sunnuntaihin asti. Korsetti on ollut ja tulee vielä olemaan yötäpäivää päällä. 11:ta päivänä leikkauksen jälkeen pärjäsin ilman kipulääkketä ja uskalsin kävellä postilaatikolle. Mutta sitten levolla ollessani yllätys aivastin enkä ehtinyt millään tukahduttaa aivastusta. Tunsin ja kuulin ”rätzpokz” vatsasta navan vasemmalta puolelta ja nyt olen kivuissani joutunut ottamaan kipulääkkeitä enkä pysty kunnolla kävelemään. Eli vielä en ole valokuvaus kunnossa, otetaan kuva parin viikon kuluttua kun jälleen pystyn seisomaan suorassa.

Lähettäjä P., Vatsan muotoilu

05/2020

Kommunikointi on alusta saakka toiminut hyvin. Kirurgi otti vastaan omia toiveitani leikkauksen suhteen ja laivaliput tulivat sähköpostiin sovitusti.
Saapuminen oli ensimmäisenä päivänä Korona rajojen aukeamisen jälkeen, kummallakin puolella satamassa oli paljon median edustajia.
Ihmiset pitivät turvaväliä ja laivassa oli käsien desinfiointi pisteitä. Muuten matkalla ei ollut mitään ylimääräisiä tarkastuksia. Näin kyllä Viron puolella laivan henkilökunnan mittaavan laivaan tulijoiden kuumeen.
Jouduin käymään erittäin epämiellyttävässä Korona testissä edellisenä päivänä ennen leikkaukseen tuloa. Medimatkojen Kristen oli yllätyksekseni paikalla ja kertoi mitä testissä tapahtuu.
Sairaalaan tullessani kaikki tapahtui hyvin vauhdikkaasti. Leikkauksen jälkeen oli kovat kivut ja heräilin yöllä kipuun kivunlievityksestä huolimatta. Henkilökunta oli kyllä ystävällistä ja kutsunappi toimi hyvin.
En ole vielä varma olenko valmis lähtemään pitkälle kotimatkalle huomenna. Laukkuani en voinut kantaa, joten se luvattiin postittaa kotiini.
J., Vatsan muotoiluleikkaus

02/2020

Hei,

Leikkaus ja hoito tallinnassa oli todella hyvin toteutettu.
Asiakasohjaus sujui virheettömästi ja suosittelen stadin plastiikkakirurgiaa muillekkin.
Sain hyvät sekä selvät ohjeet palautumiseen ja hoitoon.
Palautuminen on sujunut suunnutellusti ja olo on loistava! Sulavat tikut kävin poistamassa kuukausi leikkauksen jälkeen suomessa terveyskeskuksessa, kun eivät tahtoneet sulaa.
Olen todella tyytyväinen leikkausjälkeen!
En mielelläni lähettäisi kuvia julkaistavaksi sillä olen tunnistettavasti tatuoitu.
Ystävällisin terveisin
P., Gynekomastia leikkaus

10/2019

Hei

Olen toipunut jotenkuten. Alku viikot olivat todella huonot. Hemoglobiini oli todella alhainen ja muutenkin vointi oli huono.

Nyt kaikki veriarvot ovat kunnossa. Vatsa vielä arka, kova ja jossain kohtaa tunnoton. Välillä vatsa turpoaa todella paljon. Kai tämä on normaalia? Tukiliiviä käytän vielä jos liikun paljon päivisin.

Mielestäni aika teidän toimipisteessä oli erilainen, siihen verrattuna mihin olin tottunut. Kun itse olen sairaanhoitaja, ihmettelin, miten leikkauksen jälkeen ei ollut seurantaa, kuten verenpaine, hemoglobiini ja muut verikokeet.

 Toimenpiteeseen olen todella tyytyväinen! Kiitos kaikesta.

Lähetän ennen ja jälkeen kuvat liitteenä.

Yst.terv.

A., Vatsan muotoilu ja rasvaimu


09/2019

Hei,

olen toipunut leikkauksesta hyvin, ei ole ollut mitään ongelmia.

stadinplastiikkakirurgia (Medimatkat OY) toimiston työstä?
* Toimistolta sai selkeät ohjeet toimenpiteestä ja vastauksen sai kysymyksiin aina nopeasti. Kaikki oli ammattimaista ja tuntui koko ajan erittäin luotettavalta. Oli tosi mukavaa, että hintaan kuului myös laivaliput ja erityisesti oma hytti paluumatkalla oli hyvä olla olemassa. Ohjeissa voisi ehkä mainita, että leikkaus ei ole välttämättä heti, kun saapuu klinikalle, vaan sitä voi joutua odottamaan. Mutta hienossa huoneessa oli kyllä mukava odotella.
– leikkaavasta lääkäristä (tri P. Kirjanen)?
* lääkäri kävi tapaamassa ennen operaatiota, melko pikaisesti. Mutta oli erittäin vakuuttava ja ammattitaitoinen, huomasi, että hänellä on pitkä kokemus plastiikkakirurgiasta. Kannattaa miettiä itse etukäteen kaikki mahdolliset kysymykset, jotta voi ne esittää tarvittaessa lääkärille. Lääkärin käynti ennen operaatiota loi turvallisen tunteen. Seuraavana päivänä lääkäri kävi kertomassa operaatiossa ja mukaan sai hyvin yksityiskohtaisen selityksen, miten operaatio oli tehty ja miten paljon esim. rasvaa oli poistettu.
– kliniikkasta (Kotkan yksityissairaala)?

* Aivan ihana klinikka. Koko henkilökunta 10+, ei mitään moitteen sijaa. Aivan loistava hoito ennen ja jälkeen operaation. Hoitajat tosi empaattisia, hyvä suomenkielen taito ja huolehtivat kaikesta. Hyvä ruoka ja paikkana rauhallinen.

Kokonaiskokemuksena täysi 10, ja lopputulos oli parempi kuin osasin odottaa.

Kuvassa ihossa on painaumia tukiliivistä.

Kiitos.

T.S., Vatsan rasvaimu

08/2019

Hei!
Leikkaus sujui ainakin lääkärien mukaan hyvin. Toipuminen on sujunut ihan hyvin.
Kirurgi P. Kirjanen oli todella mukava ja ammattitaitoinen. Sairaala oli todella siisti ja tasokas ja ruoka ihan mahtavaa. Hoitohenkilökunta oli todella ystävällinen ja ammattitaitoinen. Apua sai aina tarvittaessa ja kipulääkityksestä huolehdettiin hyvin.

Nii ja kiitos tietenkin myös medimatkoille, kaikkiin kysymyksiin vastattiin nopeasti ja asiakaspalvelu oli ystävällistä ja toimivaa.

Kiitos 🙂
M, Vatsan muotoilu ja rasvaimu

06/2019

Kiitos muutenkin kaikesta, olen todella tyytyväinen leikkaukseen ja klinikalla oli todella ihanat hoitajat,kirurgi ja kaikki sujui täydellisesti. Hoiditte myös kaikki todella hienosti, kiitos vielä ♥️ olette ihan huippuja ♥️

M., Vatsan muotoilu + rasvaimu


05/2019

  – Saavuttuamme Tallinnaan, olin iloinen että minua oli vastassa
työntekijä, joka kertoi ja vastaili tärkeisiin kysymyksiin.
Vastausaika on todella nopea ja he vastaavat kaikkiin mieltä
askarruttaviin kysymyksiin. Kaikki oli järjestetty sujuvasti ja
mukavasti meitä ajatellen. Yksin ei jäänyt ollenkaan.

Pille Kirjanen on hyvin taitava työssään, ja olen todella
tyytyväinen lopputulokseen. Olen todella iloinen, että valitsin hänet
ja kyseisen klinikan.

Klinikka oli uusi, kaunis ja siisti. Henkilökunta oli ystävällinen
ja ammattitaitoinen. He olivat koko ajan saatavilla ja tulivat heti
apuun kun oli tarvetta. Klinikkaan oli helppo tulla ja otettiin
lämpimistä vastaan. He pitivät huolta ja välittivät aidosti.
Suosittelen klinikkaa ja medimatkojen kautta se onnistuu loistavasti ja
palvelu on mutkatonta.

E., Vatsan muotoiulu+rasvaimu


04/2019

Kaikki on mennyt erittäin hyvin. Sairaala ja sen henkilökunta ovat olleet huippuja, turvallinen olo. Erityisesti omahoitaja on ollut täysi 10 😍👌kirurgit olivat myös erittäin mukavia ja Anestesia lääkäri sai pelon poistumaan.
Kun operoitutan toisen jalkani, tulen varmasti tänne uudelleen 😊

Kiitos paljon vielä teille, voin suositella teitä ja tätä sairaalaa kaikille👍😊

R., Vatsan muotoiulu, häpyhuulien korjaus, suonikohjuleikkaus


03/2019

Suht. hyvin menee toipumisen kanssa. Olen ihan tyytyväinen Kotkan ykistyissairalaan ja henkilökuntaan, joka on minut hoitanut – isot, isot kiitokset niille. Tri Kirjanen oli oikein hauska ja tiesi hyvin miten toimia. Suunnitelmana on 3 kuukauden kuluttua seuraava käynti muiden ongelmaalueiden rasvaimussa.
Kolmen kuukauden kuluttua: nyt tämä operaatio oli kyllä jo helpompi, toipun nopeammiin.
Henkilökunta oli hauska kuten viimeksikin. Olen oiken tyytyväinen.
K. Vesisuihkurasvaimu (11/2018 ja 03/2019)

01-2019

Sairaala, henkilökunta, hoitajat ja lääkärit olivat todella mukavia ja ammattitaitoisia! Ruoka oli myös taivaallista! Todella hyvä kokemus kaikkiaan. Paljon parempi edellistä joka oli eri yrityksen kautta.
Terv. A., Rintojen suurennus silikoniimplanteilla

12-2018

Hei

Olen toipunut tosi hyvin toimenpiteestä ja kivut ovat olleet tosi pieniä verrattuna siihen mitä odotin. Turvotus on laskeutunut todella paljo  siittä mitä se alkuun oli. Vointini on ollut todella hyvä.
Stadinplastiikkakirurgian toimiston kanssa oli halppo asioida, sain kaiken tarvittavan tiedon ja myös mianua arveluttaviin kysymyksiin vastattiin ripeästi.
Tri P. Kirjanen on lämmin ja ihana. Hän kertoi hyvin kuinka asiat tehdään ja sain todella hyvää kohtelua häneltä. Leikkaukseni meni hyvin. Hän kävintapaamassa minua parikin kertaa leikkauksen jälkeen ja sain hyvin tietää kuinka kaikki meni. Sain myös hyvät ohjeistuksen ennen kotiutusta kuinka kotona toimitaan.
Kotkan klinikka, ihana henkilökunta ja todella taitavat ja asiallensa omistautuneet hoitajat. Olen todella tyytyväinen valitessani tämän klinikan. Ruoka oli hyvää ja sain todella hyvää hoitoa.
Ainoa miinus että en ole saanut itselleni sopimuksia joista minun piti saada myös kappaleet.
T.S., Rintojen suurennus silikoniimplanteilla

12-2018

Kaikki meni oikein hyvin.
Olen toipumassa rasvaimun operaatiosta.
Mä tykkäsin todella paljon teidän Kotka-klinikasta, hoitajat, jotkat ovat hoitaneet minua – isot, isot kiitokset.
Tri Kirjanen on oikein mukava ja osaa oikein hyvin omaa tehtävää.
Mä suunnittelen muiden alueiden rasvaimua muutaman kuukauden kuluttua teidän klinikalla.
K., Rasvaimu WAL (BodyJet)

11-2018

Hei, olen toipunut leikkauksesta hyvin. Vähän kipuja on vielä. Haavat ovat erittäin siistit. Olen erittäin tyytyväinen kirurgiin,teki hyvää työtä. Luotin häneen koko valinnoissa,hyvä niin. Ovat juuri sopivat. Teidän klinikkaa voin suositella lämpimästi tuttavilleni/ystäville. Kiitokset henkilökunnalle olitte ammattitaitoisia ja ystävällisiä kaikki.

Yst.terv.M.,Rintojen suurennus silikoniimplanteilla


11-2018

Palaute.

– stadinplastiikkakirurgia toimiston työstä?

Toimiston työskentely ja asiaan liittyvä valmistelu hoidettiin mallikkaasti. Minut vastaanottanut henkilö toimi ammattitaitoisesti ja hyvässä harmoniassa työssään, sellaisessa tilanteessa, jossa minä (asiakas) olen aika ”untuvikko/kokematon” tulevaan leikkausoperaatioon. Sain riittävän tiedonannon tulevan leikkauksen vaiheista. Ainoa lisätoive olisi, että teillä olisi heti alkuvaiheessa malli-implanttimalleja, joita voisi tunnustella. Kun on edessä ”tuntematon operaatio”, niin implantin valinta/mieltymys johonkin tuotteeseen olisi hyvä todentaa myös fyysisesti (ihan koskettamalla). Olin itse ottanut teidän tuotetarjonnasta sen verran selvää, että päädyin Tallinnassa lopullisesti Motivan implanttiin (jota toki olin alusta lähtien miettinytkin).

– leikkaavasta lääkäristä (tri P. Kirjanen)?

Hänen (Pirjanen) kanssaan ensimmäinen kontakti oli oikeastaan vasta Tallinnassa. Leikkaus ja leikkauksen tulos (”jälki”) miellyttää ja leikkaus sujui odotusten mukaisesti. Leikkausoperaation hoidettiin ammattitaidolla ja se pieni keskustelutuokio leikkaavan lääkärin kanssa ennen operaatiota on TÄRKEÄ. Sain myös tuossa tilanteessa käteeni implanttimallin, jota olin ajatellut itselleni käytettävän.

Toki vastaisuudessa ja tulevien asiakkaiden osalta voisin esittää toiveen, että itse ”leikkaava lääkäri” olisi jonkinlaisessa kontaktissa leikattavaan ihmiseen jo ennen Tallinnaan saapumista. Tuollaisella pienellä eleellä luodaan inhimillisyyttä ja turvallisuuden tunnetta (välittäminen), jos leikkaava lääkäri olisi yhteydessä potilaaseen ennen Tallinnaan saapumista.

– kliniikkasta (Kotkan yksityissairaala)?

Nykyaikaiset ja siistit puitteet. Koska rakennus/sairaala on uudehko, on tähän siistiin ympäristöön miellyttävä tulla. Lisäksi etäisyys Tallinnan satamasta on varsin hyvä. Huoneet, joihin asiakas sijoitetaan leikkauksen jälkeen, ovat puhtaat ja modernit.

Ainoa asia, johon kannattaisi kuitenkin kiinnittää huomiota, on ”hälytyspainike”, joka on sängyn päädyn takana johtokourussa. Itselleni tuli haasteeksi ”tilata hoitaja paikalle” leikkauksen jälkeen, kun olisin tarvinnut apua päästä saniteettitilaan. En yksinkertaisesti pystynyt nostamaan kättäni sinne johtokouruun asti. Lisäksi juuri tässä kohdin olisin tarvinnut mm. lisää kipulääkitystä. Onneksi pienen odotteln/toven kuluttua hoitaja saapui huoneeseen ja pystyin hänelle kertomaan ”tarpeistani”. Siten ehkä olisi järkevää, että tämä ”hälytyspainonappi” saataisiin jollain tavalla (johdotus ja erillinen painonappi) suoraan sängyn viereen, jotta tarpeen tullen sitä ”voisi myös käyttää”.

Kaiken kaikkiaan kokonaisuus meni hyvin ja olen tyytyväinen tehtyyn leikkaukseen ja leikkausjälkeen!

T., Rintojen kohotus


10-2018

Olen erittäin tyytyväinen stadinplastiikkakirurgian yhteydenotoista
minuun, erittäin pikaiseen vastaamiseen ja kärsivällisyyteen.
Kaikki asiat hoituivat erittäin hyvin.

Klinikasta, Kotkan yksityissairaala.

Aivan ihana henkilökunta, osaavia, ymmärtäväisiä, empaattisia
potilasta kohtaan, todella mahtavia hoitajia❤

Olin todella kipeä leikkauksen jälkeen, sain heti osastolla
tarvitsevia lääkkeitä, jotta vointini parantuisi.

Leikkaavat lääkärit.

Kirjanen oli oikein mukava lääkäri.
Katsoi kuvani ja kuunteli toiveeni.
(joka ei kuitenkaan toteutunut implantin osalta)
Osasi hyvin valita koon.
Olen ihan tyytyväinen.

Tri Doba.

Tuntui kiireiseltä ja kireältä mieheltä. En osaa enempää sanoa.
Olisin toivonut hänenkin tulevan aamulla tervehtimään minua, niinkuin
Pille.

Terveisin
N., Rintojen suurenns ja kohotus + emättimen kiristys


09-2018

Hei,
 Olen toipunut toimenpiteestä hyvin, ei ole tulehduksia eikä kovia kipuja, jalkojen turvotus on suurin näkyvä asia.
Toimenpide meni hyvin enkä keksi mitään parannettavaa.
– stadinplastiikkakirurgia (Medimatkat OY) toimiston työstä? Erittäin hyvä
– leikkaavasta lääkäristä (tri P. Kirjanen)? Erittäin hyvä
– kliniikkasta (Kotkan yksityissairaala)? Erittäin hyvä
 Ystävällisin terveisin
S.,  Rasvansiirto rintoihin.

08-2018

Palautteeni stadinplastiikkakirurgiasta, jonka unohdin täyttää ennen sairaalasta lähtöä.
Konsultaatio sujui nopeasti ja hyvin, ja viesteihin vastattiin asiallisesti ja nopeasti. Infoa leikkauksesta sain tarpeeksi.
Sairaalassa henkilökunta oli todella ystävällistä ja nopeaa. Sairaalassa oli hyvä ruoka ja ohjeistettiin selkeästi, ja oli tärkeää että myös Suomenkielen osaavia työntekijöitä löytyi sairaalastanne.
Leikkaavaa lääkäriä en nähnyt kuin hetki ennen leikkausta ja aamulla ennen lähtöä. Tällä hetkellä olen kyllä vielä tyytyväinen lopputulokseen ja haavat ovat siistit ja leikkaaja on tehnyt hyvää työtä.
Jälkihoidon suhteen, ehkä hiukan epäselvää, kun ei kerrottu, poistaako tikit joku teidän palvelustanne vai oman kotikunnan paikallinen lääkäri. Ohjeet kerrottiin nopeasti.
Tässä palautteeni työstänne 🙂
Yt. O., Rintojen suurennus

07-2018

Hei!

Olen ollut erittäin tyytyväinen itse leikkaukseen sekä lopputulokseen, se on oikein onnistunut. Toipuminen vei oman aikansa ja luomet yhä puuduksissa, mutta tämä varmasti ohimenevää. Olen suositellut teitä lukuisille ystävilleni ja yksi on jo varaamassa teille vastaavaa operaatiota. En edes anonyymisti välittäisi laittaa jälkeen-kuvaa, toivottavasti ei haittaa, mutta muuten tosiaan haluan kiittää teitä erittäin tasokkaasta ja hyvästä työstä.

 ystävällisin terveisin

A., Silmäluomien leikkaus


Vartalo.

Rasvaimu (2 alue) alk 1890€
Vatsan muotoilu alk 4190€
Olkavarsien kiinteytysleikkaus alk 2990€

Klinikan valokuvia

Rinnat.

Rintojen suurennus 4190€
Rasvansiirto rintoihin 3690€
Rintojen kohotus 4190€

Klinikan valokuvia

Kasvot.

Yläluomien leikkaus 1390€
Leuan rasvaimu 1090€
Nenän muotoiluleikkaus 3000-5500€

Klinikan valokuvia

Jätä yhteydenottopyyntö

    Viesti lääkärille: